Skal jeg selv betale for returfragten?

Vi medsender altid en betalt returlabel fra GLS eller DAO som du kan vælge at bruge. Om du selv skal betale for returfragten, kommer an på om du vælger at få refunderet dine penge eller om du vælger et tilgodebevis.

Vi betaler fragten hvis du vælger et tilgodebevis og har brugt den medsendte returlabel.

Vælger du at få refunderet dine penge, samt bruger vores medsendte returlabel, fratrækker vi 50 kr. fra beløbet der bliver tilbageført til dig.

Du kan også selv aflevere din returpakke efter aftale enten på vores lager eller i vores showroom - så er der selvfølgelig ingen fragtomkostninger.

Sidste valgmulighed er at du selv vælger og betaler din ønskede forsendelsesmetode - her afholder du selv alle omkostninger forbundet herved.

Husk altid at få kvittering for din indleverede pakke. Det er dit ansvar at opbevare pakkenummeret med dit Track and Trace nummer til fragtselskabet.