❄️ Byt julegaver til og med den 10. januar ⛄️ Læs her...❄️

Jeg kan ikke oprette min retur online, hvad gør jeg?

Hvis du ikke kan komme ind til de 4 trin :
Tjek en ekstra gang om du har skrevet den rigtige e-mail og det rigtige ordrenummer. 

Hvis du ikke kan afslutte trin 3 eller trin 4:
Vælg altid "Selvreturnering" i trin 3 

Hvis du ikke kan komme videre fra trin 4 :
Din returordre er ofte stadig registeret selvom du ikke kan komme videre fra trin 4, da det ikke er nødvendigt at printe. 

Kan du stadig ikke komme ind til de 4 trin eller kommer du i tvivl om noget, kontakt os da på mail kontakt@teenstyle.dk

Fandt du det du søgte? Tak for din tilbagemeldning There was a problem submitting your feedback. Please try again later.