Jeg har sendt varer retur, hvornår får jeg mine penge?

Når du har sendt dine varer retur til os, vil du altid modtage en mail på, at vi har modtaget dine varer og er ved at behandle returordren.

Ønsker du pengene retur, kan der op til 20 bankdage fra vi har modtaget din retur, før det refunderede beløb kan ses på din konto (dog helt op til 45 dage ved brug af Mastercard, Visa, m.v.).

Vi håndterer udbetalinger hver gang vores bogholder er i huset.

Mener du ikke du har fået dine penge retur inden for det givne tidspunkt, kan du kontakte os via mail.