❄️ Byt julegaver til og med den 10. januar ⛄️ Læs her...❄️

Jeg kan ikke finde min ordrebekræftelse, hvad gør jeg?

Vores system sender dig automatisk en ordrebekræftelse, efter du har lagt en ordre.

Hvis du ikke kan finde din ordrebekræftelse på mail, kan du gøre følgende:

  • Tjek om den ligger i spam-mappen 
  • Tjek om det var den rigtige mailadresse, du fik tilføjet
  • Søg efter "Teenstyle" i din mailindbakke

Hvis du ikke har modtaget den, kan du altid kontakte os på mail: kontakt@teenstyle.dk

Fandt du det du søgte? Tak for din tilbagemeldning There was a problem submitting your feedback. Please try again later.