Jeg har ikke modtaget alle mine bestilte varer, hvad gør jeg?

Har du ikke modtaget alle dine varer eller modtaget forkerte varer, skal du hurtigst muligt sende en mail med dit navn og ordrenummer, samt en beskrivelse af hvad der er sket, til os på: kontakt@teenstyle.dk

Så gør vi alt hvad vi kan, for at hjælpe dig. Vi beklager meget at der er sket en fejl.