Hvordan laver jeg en bestilling ved jer?

Når du kigger rundt på vores hjemmeside og finder en vare du godt kan lide, skal du vælge hvilken størrelse du ønsker og så tilføje varen til kurven.

For at se hvilke varer du har lagt i kurven, klikker du på billedet af kurven øverst i højre hjørne af hjemmesiden. Tallet der står oveni kurven er det antal varer du har tilføjet dertil.

Tjek gerne en ekstra gang om antallet og størrelserne er helt rigtige.

Har du rabatkode, gavekort eller tilgodebevis, er det nu du skal tilføje koden i feltet til venstre lige under varerne.

Tjek nu at beløbet er korrekt til venstre under "Kurvens total beløb".

Gå nu til kassen og indtast nu alle dine oplysninger. Tjek gerne en ekstra gang at alle indtastede oplysninger er korrekte.

Vælg herefter hvilken forsendelsesmetode du ønsker at benytte.

Har du nogen bemærkninger til os, kan du skrive dem i feltet "Bemærkninger".

Vælg til sidst hvilken betalingsmetode du ønsker at benytte dig af og husk at læse og godkende webshoppens vilkår og betingelser.

Klik nu på "Gå til betaling", hvor du indtaster dine betalingsoplysninger. Afslut ved at trykke godkend.

Når du ser beskeden "Tak for din ordre" er din ordre bestilt, og kan se frem til at modtage din pakke fra os.