Hvordan fungerer jeres størrelsesguide?

Vi forhandler både voksen- og børnestørrelser og derfor kan det være svært at finde ud af hvilken størrelse man skal bruge.
En størrelse 14 kan hedde mange forskellige ting, alt efter hvilken leverandør vi snakker om.

Ved børn vil det altid være bedst at tage udgangspunkt i barnets højde og vælge størrelsen derudfra.
Der kan filtreres efter størrelse i cm, men også efter voksenstørrelser generelt. Voksenstørrelser vil næsten altid hedde f.eks. S+ eller 36.