Jeg vil gerne bytte min vare, hvornår får jeg mit tilgodebevis?

Når vi har modtaget din returpakke hos os og behandlet denne, vil du modtage dit tilgode/byttebevis samme dag vi pakker din returpakke op. Dette bruger du så til at bestille den nye ønskede vare med. Bruger du vores medsendte forudbetalte retur/fragtlabel, betaler vi returomkostningerne.