Jeg vil gerne bytte min vare, men er bange for den bliver udsolgt

Hvis du gerne vil bytte til en anden størrelse, farve eller andet, men tror den vare du vil bytte til hurtig bliver udsolgt, er der følgende procedure:

• Bestille den nye størrelse eller farve med det samme.
  • Sende den vare, du skal have byttet retur til os. Vælg tilgodebevis eller pengene retur under din oprettelse af RMA.

Tilgodebeviset kan du bruge til en anden god gang. Vælger du pengene retur, fratrækker vi 50 kr. i returporto ved behandling af returordren, hvis du bruger vores returlabel.