Jeg vil gerne bytte min vare til en anden størrelse

Hvis du ønsker at bytte en vare til en anden størrelse, så skal du selv på shoppen og bestille igen. Du kan vælge at modtage et byttebevis. Byttebeviset bliver sendt til dig, når vi har modtaget din vare retur hos os og behandlet ordren. Byttebeviset er en kode, og denne bruger du så til at bestille den nye ønskede vare med (Indtastes i kampagnekodefeltet) Dit tilgodehavende bliver så fratrukket den nye ordre. Koden bliver sendt til den mailadresse som blev indtastet, da ordren blev lagt. Bruger du vores medsendte returlabel, betaler vi returomkostningerne.

Du kan også vælge at bestille den nye vare med det samme. På denne måde er du sikker på, at varen ikke bliver udsolgt.